Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації укладено угоди з переможцями конкурсу серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої педагогічної освіти за державним (регіональним) замовленням

           

          На виконання розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 11 травня 2019 року № 269 «Про затвердження Порядку щорічного проведення конкурсів на укладання угод серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої медичної і педагогічної освіти за державним (регіональним) замовленням», з метою задоволення потреб сіл, селищ або селищ міського типу у педагогічних кадрах Управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації  28 лютого 2020 року було оголошено конкурс. Прийом документів від претендентів на участь у конкурсі відбувався з 28 лютого по 15 березня 2020 року включно.

          24 квітня 2020 року проведено конкурс (протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на укладання угод серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої педагогічної освіти за державним (регіональним) замовленням). З переможцями конкурсу укладено угоди.

          Разом з тим повідомляємо, що у 2020 році мають можливість скористатися правом на першочергове зарахування до закладів вищої педагогічної освіти за державним (регіональним) замовленням 4 особи:

          ДАНИЛЕНКО Дар’я Сергіївна (спеціальність 013 Початкова освіта);

          МИХАЙЛОВА Анастасія Юріївна (спеціальність 014.01 Середня освіта (Українська мова і література));

          МІХЄЄВА Катерина Вячеславівна (спеціальність 014.02 Середня освіта (Мова і література (англ.)));

          ХАРЧЕНКО Ілона Романівна (спеціальність 013 Початкова освіта).

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/