Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Заходи щодо охорони праці у закладах фахової передвищої освіти області

           

          04 березня 2020 року на базі Ніжинського медичного коледжу Чернігівської обласної ради за участю представників Управління Держпраці у Чернігівській області відбувся захід з питань охорони праці, а саме семінар-нарада з представниками адміністрації, керівниками структурних підрозділів, викладачами закладу освіти з теми «Дотримання вимог безпеки суб’єктом господарювання, що здійснюють діяльність у навчальних закладах».

          Головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Лариса Барзіловська провела роз’яснювальну бесіду щодо вимог Положення про розробку інструкцій з охорони праці, типового Положення про проведення навчання і перевірку знань з питань охорони праці.

          Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Віктор Ворчак надав роз’яснення в частині небезпеки ураження електричним струмом, а саме факторів, які впливають на ступінь ураження людини електричним струмом. Особливу увагу доповідач приділив обставинам і причинам ураження електричним струмом, що сталися внаслідок нещасних випадків в області та Україні.

          Учасники заходу отримали інформацію, яка буде використовуватися у їх подальшій роботі.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/