Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбувся III (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

          19 січня 2020 року відбувся I тур ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. Сто п’ятдесят сім юних математиків  зібралися у ліцеї № 15 (директор Олена Жовтопляс) аби продемонструвати свої знання.

          Із вітальним словом до учасників інтелектуального змагання звернувся Віктор Довбня, проректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, доктор філософських наук, доцент, співголова оргкомітету олімпіад. Віктор Миколайович підкреслив значущість володіння математичними знаннями в сучасному світі та побажав усім присутнім успіхів.  Валерій Лось, голова журі обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, професор кафедри прикладної математики Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», доктор фізико-математичних наук, доцент, побажав всім успіхів, гарних результатів та не зупинятися на досягнутому, долати нові вершини в математичній науці.

          Про святковий настрій олімпійців подбали художні колективи ліцею № 15 м. Чернігова.

          І тур ІІІ етапу олімпіади з математики проводився за завданнями, розробленими Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», що орієнтовані на рівень складності завдань IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із математики.

          Олімпіаду проведено з метою підвищення якості підготовки і пошуку обдарованих здобувачів освіти та створення умов для їх творчого зростання, подальшого розвитку математичної освіти та культури в нашій державі, а також для виявлення переможців, які візьмуть участь у ІV етапі Всеукраїнської олімпіади.

          До оцінювання олімпіадних робіт були залучені провідні вчителі області, науковці Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Ніжинського національного університету імені Миколи Гоголя, Національного університету «Чернігівська політехніка», Національного університету «Чернігівський колегіум»  імені  Т.Г. Шевченка.

          Бажаємо учасникам олімпіади з математики успіхів та інтелектуальних перемог!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/