Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

          19 січня 2020 року в спеціалізованій загальноосвітній середній школі № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов (директор О. Шелест) відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. В інтелектуальних змаганнях взяли участь 113 учнів.

          Із вітальним словом до учасників звернулися Ірина Лисенко – проректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, кандидат педагогічних наук, яка підкреслила, що з року в рік саме найкращі правознавці області беруть участь в інтелектуальному змаганні та побажала учасникам найбільш повно виявити творчий потенціал, на високому рівні продемонструвати знання правознавства.

          Голова журі олімпіади Вячеслав Пузирний – завідувач кафедри трудового права, адміністративного права та процесу Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка», доктор юридичних наук, професор, звернув увагу учасників на те, що правова освіта є невід’ємною складовою загальної культури свідомого громадянина та запорукою успіху на шляху вирішення не тільки його особистих завдань, а й розвитку нашої держави.

          Святковий настрій присутнім створили художні колективи спеціалізованої загальноосвітньої середньої школі № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов.

          Завдання ІІІ етапу олімпіади були складені відповідно до змісту та структури завдань ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

          До оцінювання учнівських робіт були залучені науково-педагогічні працівники Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» та кращі вчителі правознавства області.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/