Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

          11 січня 2020 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Сто чотири юних фізики Чернігівської області зібралися у спеціалізованій загальноосвітній середній школі № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов (директор Шелест О.О.) аби продемонструвати свої знання та практичні вміння з предмета.

          Із вітальним словом до учасників інтелектуального змагання звернувся  Анатолій Заліський, ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, кандидат філософських наук, доцент, заслужений працівник освіти України.  Анатолій Андрійович побажав усім присутнім чесних перемог, успіхів та зазначив, що обласний рівень інтелектуального змагання – це ще один успішний крок на шляху особистісного розвитку.

          Андрій Давиденко, голова журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, доктор педагогічних наук, професор кафедри природничо-математичних дисциплін та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, побажав учням успішно пройти змагання та ознайомив їх з основними вимогами до написання олімпіадних завдань.

          Про святковий настрій олімпійців подбали художні колективи спеціалізованої загальноосвітньої середньої школі № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов.

          Завдання ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики було складено відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та орієнтовано на рівень складності завдань IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із відповідних навчальних предметів.

          До оцінювання виконаних учнівських робіт було залучено вчителів фізики області, науково-педагогічних працівників Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

          Бажаємо усім учасникам олімпіади з фізики подальших успіхів, інтелектуальних перемог!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/