Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Новорічні свята у закладах освіти інтернатного типу обласного підпорядкування

          Кожна дитина з нетерпінням чекає свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрій, святковий настрій - із такими словами асоціюється новорічне свято.

          Не обминув радісний, святковий настрій і Новгород-Сіверську державну гімназію імені К.Д. Ушинського. Уся гімназійна родина дружно готувалася до свята: прикрашали гімназію та класи сніжинками, витинанками та гірляндами, власноруч виготовляли новорічні екібани, малювали стіннівки, готували новорічні вітання. На святковий  новорічний ранок завітала чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом та Снігуронькою.

           26 грудня  відбулись Новорічні дійства для вихованців Комарівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів. Напередодні свята учні  власноруч виготовляли новорічні іграшки, малювали стіннівки, прикрашали ялинку.

          Директор школи-інтернату В.  Стриженко привітав усіх з прийдешніми святами та побажав присутнім, щоб надія і віра в себе і свої сили надихала на здійснення найзаповітніших мрій.

           Проведені в школі новорічні свята стали чудовим завершенням І півріччя навчального року та сприяли гарному настрою всіх учасників освітнього процесу у переддень Нового 2020 року.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/