Анонси
     

     






           
           
          Військовий інститут танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»

          Назад

          Військовий інститут танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» запрошує на здобуття освіти

           

          Військовий інститут танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» - структурний підрозділ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», є основною базою підготовки професійних кадрів для танкових військ України.

           У 2022 році здійснюється набір осіб з повною загальною середньою освітою до зазначеного вище закладу освіти за денною формою навчання.

          До інституту на перший курс приймаються такі категорії осіб: цивільна молодь віком від 17 до 21 року, військовослужбовці та військовозобов’язані, які не мають військових звань офіцерського складу.

          Загальний термін навчання – 4 роки. Випускникам присвоюється військове звання «лейтенант» та видається диплом Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» державного зразка. На факультет озброєння та військової техніки передбачається набір осіб жіночої статі.

          Додаткову інформацію щодо особливостей вступу до зазначеного інституту в 2022 році можна отримати, звернувшись до районного військового комісаріату за місцем реєстрації або за телефоном 093-000-72-28.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/