Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю

          Щороку на початку грудня у Міжнародний день людей з інвалідністю вся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку дітей з особливими освітніми потребами та консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.

          Діти  з особливими освітніми потребами – це не просто категорія дітей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.

              3 грудня до комунального закладу «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради в рамках багаторічної співпраці завітали студенти Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу імені І.Я. Франка з розважальною програмою «Світом править доброта». Для дітей організовано змістовні і веселі розваги та вручено солодкі подарунки.

           Для студентів коледжу, як для майбутніх  педагогів , що  працюватимуть в умовах інклюзивного навчання, було проведено змістовну оглядову екскурсію, організовано виставку-огляд практичних матеріалів для корекційної роботи з дітьми.

           Під час взаємного спілкування діти ще раз переконали всіх учасників заходу: «Ми – не інші, ми такі ж як ви, любіть нас такими, якими ми є!»

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/