Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Обласний семінар-практикум для організаторів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної  гри «Сокіл» («Джура») в районі, місті, ОТГ

          22 листопада 2019 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського проведено обласний семінар-практикум для організаторів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

          У роботі семінару взяли участь представники місцевих органів управління освітою та педагоги закладів освіти з 32 об’єднаних територіальних громад, 16 районів, 4 міст області.

          Учасників семінару ознайомлено зі змінами у проведенні гри у 2019/2020 навчальному році. Так І (районний, міський, ОТГ) та ІІ (обласний) етапи гри проводитимуться у двох вікових групах (середня – здобувачі освіти віком від 11 до 14 років включно, старша – від 15 до 17 років включно). Також педагогам повідомлено орієнтовні умови проведення ІІ (обласного) етапу гри для обох вікових груп.

          Практичні заняття для організаторів гри «Джура» провели фахівці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (Сергій Пашко, Геннадій Гайдей), Чернігівського базового медичного коледжу (Сергій Пархоменко), директор Чернігівського обласного стрілецького клубу Товариства сприяння обороні України (Петро Татаренко), представники магазину «Адреналін» (Павло Бирюк, Дмитро Балюта). За активну співпрацю в організації та проведенні Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») їм було вручено Подяки комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».

          Учасники семінару-практикуму отримали друковані методичні матеріали щодо організації та проведення гри в закладах освіти району, міста, ОТГ.

          Усі друковані та відеоматеріали розміщено на сайті комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» та у хмарному сховищі Google-Диск.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/