Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Профорієнтаційний захід «День кар’єри»

          За ініціативою Чернігівських обласного та міського центрів зайнятості, Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, Навчально-методичного центру профтехосвіти в Чернігівській області 12 листопада 2019 року на базі Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва відбувся профорієнтаційний захід «День кар’єри», спікерами якого виступали заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області.

          Захід відвідало більше 1500 учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Чернігівщини, їх батьки та педагоги, які ознайомились з діяльністю закладів профтехосвіти в освітній сфері та з широким спектром умов, що сприяють розвитку творчих здібностей учнівської молоді, активної громадянської позиції, лідерства, набуття професійних навичок під час навчання та в позаурочний час. Школярі приймали активну участь у квестах, майстер-класах на різних виставкових локаціях.

          Представники Чернігівського обласного центру зайнятості надали корисні поради та відповіді на запитання учнів і батьків, які стосуються вибору майбутньої професії.

          На власному прикладі, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти ще раз довели, що саме професійно-технічна освіта - найкоротший шлях до успішного майбутнього креативної молоді!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/