Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Обласний семінар директорів, заступників директорів і методистів закладів позашкільної освіти з науково-технічного напряму

          31 жовтня – 1 листопада 2019 року на базі Городнянської станції юних техніків за сприяння Управління освіти і науки облдержадміністрації, відділу освіти Городнянської міської ради та Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласний семінар директорів, заступників директорів і методистів закладів позашкільної освіти з науково-технічного напряму «Розвиток творчої обдарованої особистості в умовах сучасного закладу позашкільної освіти».

          Учасників семінару привітав начальник відділу освіти Городнянської міської ради Григорій Смоляр, який висвітлив питання організації позашкільної освіти з науково-технічного напрямку в сучасних умовах.

          З презентаціями творчих напрацювань виступили директор Городнянської станції юних техніків Ігор Панасевич та методист Наталія Пилипенко. Учасники семінару ознайомились зі специфікою роботи освітнього закладу, його успіхами і досягненнями.

          Керівники гуртків Надія Лось, Сергій Жаловський і Олександр Пилипенко провели майстер-клас із лозоплетіння та продемонстрували радіокеровані авіа- та судомоделі.

          У рамках семінару опрацьовано питання щодо організації роботи технічних гуртків, відбувся конструктивний та дієвий обмін досвідом.

          Відповідно до програми семінару педагогів залучено до екскурсійної програми містом Городня.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/