Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Про організацію проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів

          Із метою визначення порядку організації та проведення І – ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів; у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальній структурі області, для створення належної конкуренції й ефективного залучення здобувачів освіти до участі в олімпіадах, відповідно до нової термінології Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 № 2145-VIII внесені зміни до Правил проведення в області І – ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів.

          10 листопада 2019 року розпочинається районний (міський) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із 18 навчальних предметів. Традиційно змагання починаються олімпіадою з української мови та літератури.

          Олімпіади відбудуться відповідно до наказу Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 11.10.2019 № 308 «Про затвердження графіка II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів».

          Цьогоріч в організацію проведення ІІ етапу олімпіад внесені зміни, а саме: посилання на отримання завдань олімпіади заздалегідь надсилається особі, відповідальній за її проведення. У день проведення олімпіади надається пароль для розархівування завдань.

          Участь в олімпіадах допомагає підвищити інтерес до поглибленого вивчення навчальних дисциплін, реалізувати здібності талановитих здобувачів освіти.

          Бажаємо успіхів обдарованим учням Чернігівської області!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/