Анонси
     

     






           
           

          Назад

          День захисника України у закладах освіти інтернатного типу

          З 07 по 11 жовтня 2019 року в Новгород-Сіверській державній гімназії імені К.Д. Ушинського  у рамках тижня було проведено ряд заходів, присвячених Дню захисника України, українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці. Протягом тижня було оформлено виставки малюнків «Ми – козацького роду діти» та фотоколажів «За покликом серця», переглянуто тематичні фільми та проведено уроки української історії «Від козаків до кіборгів», на які було запрошено учасників АТО та ООС. Проведено конкурс на патріотичну тематику пісні і танцю.

          Вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу!

          10 жовтня 2019 року, з нагоди Дня Захисника України та Дня Українського козацтва, у комунальному закладі “Прилуцький - навчальний реабілітаційний центр” відбулося  спортивно-розважальне свято “Козацькі забави”.

          Козацький дух, мужність та витривалість, уміння долати труднощі продемонстрували учні початкових класів Центру.

          З нагоди свята Дня захисників України в комунальному закладі «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради  відбулись наступні заходи: виставка літератури «Українці – нація героїв»; виставка творчих робіт «Степ і воля – козацька доля»; патріотичний квест «Козацькому роду нема переводу»; години спілкування «Слава героям України!» тощо. Крім того, вихованці закладу відвідали 3-й стрілецький батальйон військової частини 3066 Національної гвардії України.

          На завершення свята всі пригощались козацьким кулішем.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/