Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги місцевих органів управління освітою, керівників закладів освіти області!

          Асоціація інноваційної та цифрової освіти пропонує можливість набуття нових компетенцій освітянами області, удосконалення сучасних методик викладання та навичок XXI століття.

          З метою підготовки українських викладачів до трансформації системи освіти України та використання нових методів у процесі викладання в закладах загальної середньої та вищої освіти, створено курс для українських вчителів та викладачів «Мистецтво викладання» від зіркових тренерів та експертів у сфері освіти https://eduhub.in.ua/courses/mistectvo-vikladannya.

          Освітяни мають можливість постійно та безкоштовно на порталі соціального інноваційного проекту «Освітній Хаб: територія нових можливостей для кожного» підвищувати рівень володіння навичками XXI століття (soft skills), які потрібні кожному: емоційний інтелект, тайм-менеджмент, особиста ефективність, позитивна комунікація тощо.

          Даний курс презентовано 27 вересня 2019 року під час Першого Форуму Сучасних Викладачів «Освіта 3.0», на якому були присутні представники з понад 400 навчальних закладів.

          За додатковою інформацією можна звертатися через електронну пошту: [email protected]

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/