Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Робоча поїздка начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації до закладів освіти міста Ніжина

          16 жовтня у рамках робочого візиту до міста Ніжина Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, приділив особливу увагу питанням реалізації Концепції Нової української школи в Ніжинській загальноосвітній школі № 10 (в.о. директора С. Никонець), Ніжинській гімназії № 14 (директор Т. Бублик) та інклюзивно-ресурсному центрі (директор В. Ступак).

          Микола Конопацький оглянув матеріально-технічну базу Ніжинської ЗОШ I-III ступенів № 10, яка є одним із 4-х пілотних закладів освіти Чернігівській області, де здійснюється реалізація Всеукраїнського експерименту з теми «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти», та поспілкувався з учнями і вчителями.

          З великою зацікавленістю очільник освітян області ознайомився з реалізацією у Ніжинській ЗОШ №10 проєкту НЕФКО «Заходи з енергоефективності в м. Ніжин» (виконуються роботи «Капітальний ремонт шляхом проведення комплексної термомодернізації об’єкту ЗОШ № 10», вартість проведення робіт становить 13024,0 тис. грн).

          «У відвіданих закладах освіти створенно належні умови для реалізації адаптаційно-ігрового етапу навчання здобувачів освіти. Велика заслуга у цьому всіх, хто причетний до створення розвивального середовища, що будується на засадах педагогіки партнерства, – міської влади, Управління освіти, педагогічних колективів та громадськості. Відрадно, що в місті приділяється велика увага розвитку дошкільної освіти, адже актуальною проблемою сьогодення є якісна підготовка дітей до вступу в Нову українську школу», - зазначив Микола Конопацький.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/