Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Радістю заквітчане дитинство

          16 жовтня 2019 року стало по-справжньому святковим днем для мешканців мікрорайону Ніжинської гімназії № 14 (директор Т. Бублик), де відбулося відкриття дошкільного підрозділу закладу освіти.

          У відкритті садочка взяли участь міський голова Анатолій Лінник, начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький, депутати Чернігівської обласної ради Наталія Копиця, Людмила Бойко, начальник Управління освіти Ніжинської міської ради Станіслав Крапив'янський, генеральний директор ТОВ «МАЛАК   Т» Геннадій Махней.

          Відкриття дошкільного структурного підрозділу Гімназії №14 надало можливість розвантажити садочки у центрі міста та частково вирішити питання  перевантаження дітей у групах (2016 рік – 209 дітей на 100 місць, з 08.10.2019 року – 183 дітей на 100 місць).

          Анатолій Лінник зазначив, що серед пріоритетів Ніжинської міської ОТГ є відкриття у 2020 році ще одного закладу дошкільної освіти «Кручайлик» у віддаленому мікрорайоні міста.

          Микола Конопацький наголосив на важливості дошкільної освіти у підготовці дітей до навчання в умовах Нової української школи.

          Ця довгоочікувана подія стала життєвою реальністю для малят та їхніх батьків завдяки турботі міської влади, управління освіти та громадськості про майбутнє віддаленого мікрорайону міста, культурним осередком якого є Гімназія, а відсьогодні її оживили ще й дзвінкі голосочки наймолодших мешканців.

          Радістю наповнилися серця присутніх у залі, коли задзвеніли дитячі голоси у вітальних віршах та піснях. 

          Світлі просторі приміщення садочка вражають своїм різнобарв'ям, естетикою і піклуванням про малят, які цього дня стали справжніми господарями оснащених з любов'ю навчальних та ігрових осередків.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/