Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Юні винахідники презентували свої науково-технічні проекти на Всеукраїнському фестивалі «Sikorsky Challenge 2019»

          8 жовтня 2019 року за підтримки Національного Центру «Мала академія наук України» відбувся Всеукраїнський фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2019», в якому взяли участь переможці I етапу Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу «Майбутнє України». Традиційно фестиваль було проведено в Національному технічному університеті України «Київський політихнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

          Фестиваль «Sikorsky Challenge» створений з метою визначення найбільш цікавих та актуальних проектів та надання найкращим командам-учасникам допомоги у просуванні їх інноваційних продуктів на національний та міжнародний ринки.

          Цьогоріч Чернігівське теріторіальне відділення Малої академії наук України в номінації «Технічна творчість та винахідництво» з дослідницькою роботою «Високоефективне джерело живлення – POWERBANK» представив Артур Польських, учень 11 класу Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6, а в номінації «Робототехніка та робототехнічні системи» з дослідницькою роботою «Комплекс для дослідження та оптимізації енергетичних показників автономних роботизованих систем» – Тарас Пушкар, учень 8 класу загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ст. фізико-математичного профілю № 12 м. Чернігова.

          Фестиваль «Sikorsky Challenge» – це не тільки конкурс інноваційних проєктів, а й цікаві виставки, майстер-класи, лекції та форуми. Це місце, де юні науковці мали змогу поспілкуватися з підприємцями, познайомитися з інвесторами і майбурніми бізнес-партнерами.

          Бажаємо юним винахідникам постійно бути сповненими невичерпними креативними ідеями, впевнено йти до мети та її реалізації.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/