Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Урочисті заходи з нагоди державного свята – Дня захисника України в Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою

          09 жовтня 2019 року педагогічні працівники разом із вихованцями ліцею взяли участь у обласному заході, який був присвячений  проводам призовників  області до лав Збройних Сил України та інших військових формувань, біля Пам’ятного знаку Борцям за волю і Незалежність України.

          Цього ж дня в ліцеї відбулось військово-спортивне свято.

          Начальник ліцею полковник Микола Шпак вітаючи ліцеїстів зазначив про важливість занять фізичною культурою в житті юнаків – майбутніх захисників Вітчизни, побажав їм чесної спортивної боротьби.

          Командні змагання проводились з кульової стрільби, човникового бігу, силової  вправи та  військово - спортивної естафети.

          Переможці отримали  грамоти та солодощі, а присутні безліч позитивних емоцій.  

          В історії нашої батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

          14 жовтня - важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії,  й День захисника України.

          З цієї нагоди 10 жовтня 2019 року на базі ліцею відбувся обласний військово-патріотичний захід «Я – патріот України».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/