Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні колеги!

          Прийміть щирі вітання з нагоди нашого професійного свята - Дня працівників освіти.

          Святом, яке об’єднало всіх, хто за покликом серця присвятив себе інтелектуальному та духовному вихованню молодого покоління.

          Учитель – це особлива постать у суспільстві,  яка виконує важливе соціальне завдання: актуалізує у дитини потребу у творчому мисленні, у відповідальному ставленні до світу, формує почуття національної гідності й високих моральних цінностей.

          Приємно відзначити, що освітня галузь області, маючи багату історію і власні славні традиції, і сьогодні підтримується й збагачується вагомими професійними досягненнями педагогів і яскравими перемогами молоді Чернігово-Сіверщини.

          У переддень професійного свята від щирого серця вітаю усіх, хто пов`язав свою долю з подвижницькою справою на освітянській ниві, хто формує нове покоління громадян, передаючи кожній дитині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

          Бажаю, щоб ваші далекоглядні мудрі настанови сприяли формуванню у здобувачів освіти власної життєвої позиції, навчали думати глобально і нестандартно. Спрямовуйте їх на пошук нових знань і вмотивовуйте до власних перемог. Нехай наші діти дивують своєю наполегливістю і цілеспрямованістю.

          Зичу вам невичерпної життєвої енергії, здоров`я, сил, наснаги для здійснення усіх найсвітліших задумів, нехай життя буде наповнене яскравими подіями, а серця - мріями.

          З повагою

          Начальник Управління освіти і науки

          обласної державної адміністрації

          Микола КОНОПАЦЬКИЙ

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/