Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, педагогічних працівників, учнів закладів загальної середньої освіти!

          Київський національний університет імені Тараса Шевченка запрошує вчителів, школярів та їхніх батьків відвідати «КНУ ЕХРО-2019» Загальноуніверситетський день відкритих дверей, що відбудеться у Головному навчальному корпусі Університету (м. Київ, вул. Володимирська, 60) 19 жовтня 2019 року з 10:00 до 15:00.

          Програма заходу передбачає презентації освітніх програм і фахові консультації від університетських експертів у рамках роботи виставкових і профорієнтаційних платформ, вичерпні поради щодо Вступної кампанії-2020 для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків чи родичів, а також екскурсії до університетських музеїв, захопливі конкурси, цікаві тематичні воркшопи й ґрунтовно розроблену культурно-розважальну частину.

          Університетська локація Головного корпусу згуртує на освітньому фестивалі представників усіх навчальних структурних підрозділів КНУ, співробітників Підготовчого відділення, Приймальної комісії, університетських студентів та їх викладачів. І все це – задля того, аби допомогти майбутнім вступникам обрати свій шлях до успішного майбутнього.

          Таким чином, на «КНУ ЕХРО-2019» школярі 7-11 класів отримають для себе корисну інформацію і весело проведуть час.

          У заході можуть брати участь усі охочі, для організації групових екскурсій просимо зв’язатися з організаційним комітетом: Центр комунікацій КНУ імені Тараса Шевченка, тел. +38 (044) 239-34-60, e-mail: [email protected].

          За подією можна стежити в соціальній мережі Facebook «Загальноуніверситетський День Відкритих Дверей – КНУ ЕХРО-2019» за посиланням: https://www.facebook.com/events/261218238165302/.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/