Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Нагородження переможців обласного конкурсу на кращий малюнок і твір «Людина та ліс» та відкриття еколого-просвітницької стежки «Природа – наш дім»

          10 вересня 2019 року на базі Чернігівської обласної станції юних натуралістів відбулось нагородження переможців ІІ (обласного) етапу конкурсу на кращий твір та малюнок «Людина та ліс».

          Перше місце в конкурсі на кращий малюнок посіла Анна Шарпак з Семенівської гімназії №2 Семенівської міської ради (малюнок «Новосілля в березовому гаю»), друге – Олександра Ренська з Деснянського позашкільного навчального закладу «Центр творчості дітей та юнацтва» Деснянської селищної ради (малюнок «Пухнасті мешканці лісу»), третє – Міланія Богомолова з Ладанської гімназії Прилуцької районної ради (малюнок «Все покину і прийду до тебе, і ми підем у зелений ліс, і нічого більше нам не треба, крім ялинок, сосен і беріз»).

          Перше місце в конкурсі на кращий письмовий твір посіла Ольга Борисенко з Наумівської ЗОШ I-III ступенів Корюківської міської ради (твір «Лісові таємниці»), друге – Оксана Данілішина з Івківської ЗОШ I-III ступенів Прилуцької районної ради (твір «Людина і Ліс»), третє – Аліна Маленкова, учениця Перелюбської ЗОШ I-III ступенів Корюківської районної ради (твір «Охороняти ліс не рушницею, а любов’ю»).

          Усіх переможців відзначено цінними подарунками.

          Дітей та керівників учнівських лісництв привітали Олександр Марахонько, начальник відділу лісового господарства Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Юрій Карпенко, завідувач кафедри екології та охорони природи Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, кандидат біологічних наук, доцент та Олена Радченко, заступник директора з методичної роботи комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів». 

          Всі учасники цього прекрасного дійства стали свідками урочистого відкриття у дендрологічному відділку навчально-дослідної земельної ділянки Чернігівської обласної станції юних натуралістів еколого-просвітницької стежки «Природа – наш дім!», яка створена за безпосередньої участі працівників Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Ця стежка відкриє усім відвідувачам станції двері у цікавий, незвіданий й таємничий світ лісового життя.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/