Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників, педагогічних працівників, учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти!

          Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством інформаційної політики України за підтримки Агентства з міжнародного розвитку США (USAID) та ГО «Change Communication» започаткували Всеукраїнську програму розвитку шкільних медіа «Youth Media Lab», метою якої є розвиток цифрових медіа та шкільних редакцій, підвищення рівня цифрової та медійної грамотності серед учнівської молоді.

          Учасники зазначеного проекту – заклади загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.

          Для участі необхідно зареєструватися на сайті проекту https://sites.google.com/view/youth-media-lab/, заповнити реєстраційну форму, виконати конкурсну відеороботу та надати два приклади попередніх учнівських робіт на будь-яку тему, а також коротко описати свою шкільну редакцію у формі мотиваційного резюме.

          Конкурс триватиме з 05 вересня до 11 жовтня 2019 року, його результати будуть оголошені 31 жовтня поточного року. 20 закладів освіти безкоштовно отримають сучасні медіа студії, де учні зможуть створювати сучасний відео- та фотоконтент.

          Також протягом 2019-2020 років вчителі і шкільні редакції відібраних закладів освіти пройдуть інтенсивне навчання з розробки якісного відео- та фотоконтенту, основ цифрової медіаграмотності, стандартів медіа та отримують консультативну підтримку у процесі створення шкільних медіа.

          З умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://sites.google.com/view/youth-media-lab/, а також, звернувшись до організаторів на електронну пошту [email protected]

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/