Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги учасників освітнього процесу!

          Міністерство освіти і науки України пропонує в межах реформи «Нова українська школа» підтримати ініціативу з розвитку напрямку «Педагогіка партнерства».

          Меморандум про співпрацю батьків, учнів та педагогів розроблено за ініціативи ГО «Смарт освіта» та за підтримки програми «Долучайся» Пакт, USAID. Текст Меморандуму, а також короткий відеокурс про його створення та застосування розміщено на сайті НУШ за посиланням https://nus.org.ua/memorandum/

          Цей документ базується на принципах, задекларованих в Концепції НУШ і Законі «Про освіту», та покликаний допомогти вчителям, учням і батькам налагодити партнерські взаємовідносини. Його створено за результатами фасилітації між учнями, батьками та учителями на базі шкіл з різних регіонів України.

          Прийняття Меморандуму можливо лише за умови його обговорення у шкільній спільноті, і погодження всіх зацікавлених сторін (вчителів, батьків, учнів, адміністрації школи) щодо основних правил взаємодії. Документ має рамковий характер та може бути змінений чи адаптований для кожної окремої школи.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/