Анонси
     

     






           
           

          Назад

          У День знань урочисто відкрили двері для своїх вихованців заклади освіти інтернатного типу обласного підпорядкування

          День знань – особливо яскраве, емоційне, хвилююче свято не тільки для школярів, а й для вчителів та батьків. Це одне із найважливіших шкільних свят, коли лунають привітання та побажання учням успіхів у навчанні та приємних вражень у новому навчальному році.

          У Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою 02 вересня 2019 року відбулися урочисті  заходи  з нагоди Дня знань та посвячення вихованців першого курсу в ліцеїсти.

          Начальник ліцею, полковник Микола Шпак, привітав усіх із початком навчального року, побажав ліцеїстам підкорити нові вершини знань і досягти омріяної мети.

           

          Ось і осінь прийшла, значить, знову

          Розпочалась навчальна пора,

          Місяць вересень рудоголовий

          Посміхається вам, дітвора!

          Такими чудовими словами розпочався День знань у комунальному закладі «Сосницький навчально-реабілітаційний центр».

          На свято зібралося багато батьків, педагогів та друзів. Школярі виготовляли «Стенди мрій», дружньою шкільною родиною грали у веселі ігри та взяли участь у флешмобі «Україна – єдина».

          Ранок 02 вересня 2019 року комунального закладу «Березнянський навчально-реабілітаційний центр» запам'ятався всім вихованцям, батькам та працівникам закладу. День знань пронизаний запахом квітів, звучанням української пісні та усмішками дітей.

          Урочисту лінійку відкрила директор Євгенія Бурковська, яка привітала першокласників із важливим днем у їхньому житті та побажала натхнення, здоров'я та мирного неба над головою.

          У перший день нового навчального року велика і дружня родина комунального закладу «Городнянський ліцей» зібралася на щорічне святкове зібрання.

          Директор ліцею Людмила Іванівна Хамайко привітала усіх присутніх з початком навчального року.

          Відбулись урочистості до свята Першого дзвоника і у комунальному закладі «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр».

          02 вересня 2019 року на подвір’ї комунального закладу «Сновська ЗОШ-інтернат І-ІІ ступенів» пройшов урочистий захід до Дня першого дзвоника.

          У Комарівській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів Свято першого дзвоника пройшло цікаво і на високому рівні.

          Директор школи-інтернату Віктор Стриженко щиро привітав дітей, батьків та вчителів з початком нового навчального року.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/