Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні педагоги, дорогі учні, студенти, батьки!

          Щиро вітаю з Днем знань – справжнім всенародним святом, святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

          Бажаю усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти Нової української школи, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини та готовність педагогічних колективів закладів освіти області до втілення інновацій.

          Студенти, долею Вам даровано поринути у прекрасний і таємничий світ творчого пошуку, пізнання величного світу науки. Ви – опора і надія Української держави.

          Вельмишановні вчителі, викладачі, професори! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Дякую Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

          Найщиріші вітання Вам, шановні батьки. Збувається мрія ваших родин: діти, здобувши знання високої якості, прославлятимуть родовід, Чернігівщину та рідну Україну.

          Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

          Зі святом, дорогі друзі! Щасливої вам мандрівки країною знань!

           

          Начальник Управління освіти і 

          науки облдержадміністрації       

                                                                                     Микола КОНОПАЦЬКИЙ  

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/