Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Завершено роботу  обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей

          17 липня завершилась робота другої зміни обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей за профілем   національно-патріотичного виховання.

          Протягом 21 дня слухачі  школи мали змогу оздоровитись, зайнятись спортом, покататися на човнах Дракон та взяти участь у різноманітних інтелектуальних конкурсах з історії України, рідного краю .

          У рамках проекту «Мій дім – Україна!» відбулися круглий стіл «Як стати успішним в житті», історичний брейн-ринг, квест, вікторина «Крізь віки у сучасність!». Незабутніми стали уроки мужності з батьками воїнів, загиблих в АТО.

           Зустрічі з представниками нацгвардії та поліції, з керівником головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олегом Трейтяком, практичні заняття бізнес школи на базі Юніор банку допомогли вже зараз учасникам табору зробити вибір майбутньої професії, розвинути підприємницькі навички та фінансову грамотність.

          Цікаво пройшли розважальні шоу двійників, ретро вечір, дні екології, історії, гумору, спорту. Свято Івана Купала об‘єднало юнаків та дівчат біля традиційного вогника.

          Час, проведений у таборі, залишив в серцях вихованців школи теплі враження, спогади і нових друзів!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/