Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Всеукраїнський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

          (старша вікова група)

          Рій «Нащадки козаків» Жадівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. імені    Т.Г. Шевченка Семенівської районної ради гідно представив Чернігівщину на ІІІ (Всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура – 2019: Самарська Січ», який проходив 03-14 липня 2019 року на базі Дитячого центру соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» Новомосковського району Дніпропетровської області.

          Учасниками Всеукраїнського етапу гри стали 26 роїв-переможців обласних етапів. Понад 200 здобувачів освіти з усіх областей та столиці України продемонстрували свою творчу майстерність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах обов’язкових та залікових змагань, конкурсів, вікторин, рольових та ділових іграх, гутірках, ватрах, концертах тощо.

          Цьогоріч усі конкурси, змагання, виховні заходи Всеукраїнського етапу гри «Сокіл» («Джура») були воєнізованими, більшість з них проходили на базі військових частин.

          Під час змагань «Смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник», «Впоряд», «Метання гранати», «Саперна підготовка» джури виявили високу військово-прикладну підготовку, практичні навички стрільби, топографічну підготовку, вміння працювати з мапою, використовувати її для тактичних дій на місцевості.

          Ранкова руханка, змагання «Смуга перешкод», «Фізична підготовка», екскурсії та походи засвідчили, що в Україні зростає фізично підготовлене молоде покоління.

          На дистанції «Смуга перешкод» рій «Нащадки козаків» став найкращим, посівши І місце, отримавши диплом Міністерства освіти і науки України та кубок.

          У конкурсах «Метання гранати» та «Саперна підготовка» представники Чернігівщини увійшли до десятки сильніших, посівши почесне 7 місце.

          Урочисте закриття ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2019: Самарська Січ»  відбулось 14 липня 2019 року на центральній площі міста Дніпро.

          Згуртованість учасників ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з усіх куточків України стала вагомим підтвердженням того, що Україна – єдина, і всі ми – українці! 

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/