Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Всеукраїнський фестиваль патріотичних дій

          24-27 червня 2019 року в м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України відбувся Всеукраїнський фестиваль патріотичних дій. Чернігівську область представляла команда вихованців гуртка «Юні музеєзнавці-патріоти» Деснянського позашкільного закладу «Центр творчості дітей та юнацтва» Деснянської селищної ради Козелецького району, які стали переможцями Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток»: Анастасія Громико, Надія Женжеруха, Анна Лялька, Анастасія Підлісна, Олексій Райко.

          У рамках фестивалю для дітей організовано та проведено:

          ознайомчу презентацію «Творчий юннатівський марафон патріотичних справ»;

          тематичні конкурси, майстер-класи, тренінги, екоквести «Мандруємо Україною», «Веселий мурашник»;

          екскурсію до Національного музею історії України, відвідування Київського національного академічного театру оперети.

          Учасники фестивалю стали слухачами «Школи першої медичної допомоги». Своїми знаннями щодо надання кваліфікованої домедичної допомоги за сучасними Міжнародними протоколами з використанням сучасних методик на манекенах поділилися сертифіковані інструктори ГО «Український легіон».

          Особливо зворушливим було закриття заходу. Учасники фестивалю зі сльозами на очах слухали виступ вихованців гуртка «Юні музеєзнавці-патріоти» Деснянського позашкільного закладу «Центр творчості дітей та юнацтва». Як справжні патріоти діти довели, що знання рідної мови, історії, географії, культури і вміння користуватися ними - це шлях до всебічного розвитку людини. Саме вони - сучасна українська молодь - є патріотами, високоінтелектуальним потенціалом нашої Батьківщини.

          За високу громадянську позицію, досягнення у сфері національно-патріотичної діяльності, глибокі знання з історії та сьогодення свого краю, творчий підхід, креативність та оригінальність презентації в рамках проведення Всеукраїнського фестивалю патріотичних дій учасників нашої команди відзначено грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

          За вагомий та результативний особистий внесок у патріотичне виховання учнівської молоді та якісну підготовку до участі у Всеукраїнському фестивалі патріотичних дій керівнику команди Лідії Мироновій, директору Центру творчості дітей та юнацтва Деснянської селищної ради Козелецького району, керівнику гуртка «Юні музеєзнавці-патріоти», було надано подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

          Чотири дні перебування юних патріотів з різних куточків нашої держави на фестивалі ще раз підтвердили єдність, щирість, доброзичливість, толерантність українського народу.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/