Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Останній бал дитинства!

          24 червня 2019 року за доброю традицією учнів 11-го класу комунального закладу «Городнянський ліцей» Чернігівської обласної ради в доросле життя проводжали педагоги, батьки та друзі.

          Прощання з дитинством видалося настільки емоційним, що у присутніх блищали сльози на очах.

          Головних учасників свята привітали: адміністрація закладу освіти, вчителі, вихователі та батьки. Організатори урочистостей тепло та щиро розповіли про кожного, хто цього вечора вступав у доросле життя.

          Випускники підготували цікаву святкову програму та дякували усім, хто супроводжував їх одинадцять шкільних років.

          А наприкінці був бал і зустріч світанку... Попереду – доросле життя…

          26 червня шкільна казка п’яти випускників комунального закладу «Черешенська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів» Чернігівської обласної ради мала хвилююче закінчення і, водночас, дуже щасливий початок... У ній були і добрі мудреці-педагоги, які володіли чарівним ключиком до країни знань, і добрі феї та чарівники, які завжди були поруч протягом 11 років. І чарівні слова, які відкривали заповітні двері в сонячну країну дитинства.

          Розділити радість свята з випускниками прийшли батьки, друзі, наставники. Після закінчення вечора та зустрічі світанку випускники розлетяться по світах шукати своєї долі. Запам'ятаймо їх ось такими - юними, красивими, із сяючими очима і палаючими серцями.

          27 червня 2019 року відбулися урочистості з нагоди 24 випуску ліцеїстів Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          Керівництво ліцею та почесні гості привітали зі святом випускників та вручили нагороди.

          Матері випускників подарували дітям музичний флеш-моб «Я люблю свого сина» та традиційно розстелили рушник перед своїми дітьми.

          Наприкінці свята відбулося урочисте прощання вихованців із прапором ліцею, яке завершилося прощальним вальсом й урочистим маршем випускників ліцею.

          Є в кожної нації найцінніший скарб – це молодь, яка творить майбутнє України. Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої сільської молоді зібрав ці скарби на одній сцені 26 червня під час церемонії вручення свідоцтв про повну загальну освіту випускникам та випускницям 2019 року.

          Ганна Василівна Коломієць, директор ліцею, у своєму виступі наголосила, що освіта й підтримка обдарованих дітей – це благородна справа, якою сьогодні держава опікується якнайбільше. А сьогоднішні досягнення учнівства – це успіх батьківської та педагогічної громади.

          Ліцей збирає скарби у сфері Інтелекту, Духовності та Здоров’я уже протягом 25 років. Сподіваємося, що ці скарби будуть примножуватися!

          27 червня в Ніжинському обласному педагогічному ліцеї Чернігівської обласної ради відбувся випускний вечір, на якому 89 ліцеїстів отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту.

          Лунали щирі, теплі побажання від батьків, учителів, випускників. Святковий концерт залишиться в спогадах ліцеїстів на довгі роки.

          Щиро бажаємо випускникам щасливої життєвої долі, творчих успіхів, натхнення.

          Дорогі випускники! Вітаємо вас із випускним! Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру! Нехай у вашому житті буде багато добра, в серці - любов, а поруч - вірні друзі, які підтримають і допоможуть! Нехай усі ваші заповітні мрії збудуться і ви зі стійкістю, мужністю і терпінням подолаєте всі перепони!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/