Анонси
     

     






           
           

          Назад

          У щасливу путь, випускники!

          Ось і настав особливий день – день прощання зі школою. 7 червня 2019 року урочисто був проведений випускний вечір у Комарівській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів Чернігівської обласної ради. Незабутня казка, в якій феї у яскравих сукнях та принци у вишуканих костюмах танцюють прощальний шкільний вальс. Всі, хто 9 років сидів за однією партою, розлетяться у різні кінці країни, можливо й світу... Але всі вони будуть згадувати випускний вечір все своє життя. Попереду незвідана даль.  Позаду – батьківський поріг, розквітла калина, протоптана стежка у шкільному дворі, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці… Знайти себе, своє місце у житті, вирости й вижити, бути завжди людиною – що є святішого і дорожчого?

          Подвір'я школи майоріло різнобарв'ям квітів, святковим вбранням, добрими та щирими посмішками. У гостинному залі, переповненому глядачами та урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, відбулась визначна подія в житті кожного випускника.

          Стриженко Віктор Андрійович, директор школи-інтернату, вручив кожному випускнику свідоцтво про базову середню освіту і від усього серця побажав світлої долі, міцного здоров'я, добробуту, успіхів та великих досягнень у дорослому житті.

           Також дев’ятикласників привітали педагоги закладу, батьки та почесні гості.

          Нехай майбутнє кожного з Вас, шановні випускники, буде світлим, а плани – грандіозними!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/