Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Оздоровчу кампанію - 2019 розпочато!

          4 червня 2019 року у позаміському таборі «Веселка» відбулось урочисте відкриття І табірної зміни, протягом якої діти зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати видатними місцями нашого краю.

          Зі словами привітання до присутніх звернулась директор табору Олександра Решетник, яка ознайомила дітей з планом роботи, розпорядком дня та оголосила перший конкурс на кращі емблему загону, промовку та стінгазету.

          Від кожного загону було підготовлено три номера для святкового концерту. Також на дітей чекала святкова вечеря та дискотека. На завершення всі відпочивальники табору «Веселка» склали присягу і урочисто пообіцяли бути ввічливими, охайними, виконувати всі доручення, поважати старших, допомагати усім, хто потребує допомоги, не порушувати дисципліну, не смітити, бути активними і веселими, розважатись та відпочивати, любити і оберігати природу.

          А життя у таборі вируватиме… Кожен день буде наповнений новими враженнями, знайомствами, приємними моментами спілкування, зустрічами із прекрасним, захоплюючими конкурсами, змаганнями, екскурсіями, табірними іграми.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/