Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Ми – діти твої, Україно!

          «Мені здається, що одна з найбільших удач

          у житті людини - щасливе дитинство»

          Агата Крісті

          День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками та громадянами своєї країни.

          У перший день літа вихованці комунального закладу «Березнянський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради традиційно відзначали Міжнародний день захисту дітей.  

          За участі вихованців комунального закладу «Березнянський будинок дитячої та юнацької творчості» проведено концертно – розважальну програму «Ми – діти твої, Україно!» та флеш – моб.

          Крім того, діти мали можливість взяти участь у конкурсі малюнків на асфальті «Країна моєї мрії», спортивно – розважальній програмі «Веселі старти» та розважально – ігровій програмі «Подаруй дитині радість».

          Відвідали Чернігівський театр ляльок та здійснили поїздку до розважального комплексу «Дитяча планета» (м. Чернігів).

          Першого червня дітей радо зустріли в таборі «Веселка» (с.Удайці Прилуцького району). Для вихованців табору організовано розважальні заходи за участю аніматорів із м. Києва та працівників табору, що надовго залишаться в пам’яті дітей як день нових вражень та емоцій.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/