Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, закладів освіти області, педагогічних працівників!

          Громадською організацією «Інститут Миру та Порозуміння» у партнерстві з Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини» реалізується проект «Мирна школа» в Чернігівській області.

          Головною метою дворічного проекту є пілотування моделі «Мирна школа», побудованої на відновному підході до навчання в закладах освіти.

          Проект спрямований на формування системи безпечного освітнього середовища в школі, що засновується на співпраці та партнерстві у взаємодії та комунікації. Цей процес базується на зазначених цінностях та описує методологію формування необхідних навичок у всіх учасників освітнього процесу (поєднує зовнішнє та внутрішнє освітні середовище) та пропонує низку практик, що ефективно вирішують завдання створення безпечного і дбайливого середовища в школі. Детальний опис моделі «Мирна школа» додається.

          Презентація моделі «Мирна школа» відбулась 16 травня 2019 року на Форумі «Безпечна та мирна школа» для адміністрації шкіл міста Чернігова.

          Наразі організація хоче залучити також навчальні заклади Чернігівської області.

          Враховуючи викладене вище, просимо посприяти в поширенні інформації про проект «Мирна школа» серед шкіл Чернігівської області, а саме школа має бути І-ІІІ ступенів навчання; з однією зміною навчання, приблизна кількість учнів: 500-700.

          Якщо навчальний заклад прийме рішення взяти участь у впровадженні моделі "Мирна школа", будь ласка заповність наступну анкету до 25 травня 2019 року включно.

          https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSp1239TOu6aYtqRiXd1mHYbmUyw4P4ZmfVEnTE2AXkps_KQ/viewform?vc=0&c=0&w=1  

           

          За детальною інформацією звертатись до координатора проекту «Мирна школа» в Чернігівській області: Катерина Данькова, [email protected] або за тел.: 063-158- 32-46, (0462) 675-281.

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/