Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, закладів освіти області, педагогічних працівників, учнівської та студентської молоді!

          22-24 жовтня 2019 р. відбудуться Одинадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Десята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

          Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

          Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» - найбільший в Україні професійний форум освітніх і науково-педагогічних інновацій.

          Програмою виставки передбачено проведення науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, презентацій, майстер-класів, воркшопів, відкритих уроків, експертних дискусій, педагогічних коучингів, дискусійних панелей, тренінгів із нагальних питань сучасного етапу реформування національної освіти, в яких  візьмуть участь керівники,  провідні фахівці й науковці Міністерства освіти і науки  України,  ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», практичні працівники галузі освіти та представники закордонних навчальних закладів, агенцій, міжнародних представництв, а також випускники, учні батьки й широка громадськість.

          Після проведення заходів доповідачам надається відповідний сертифікат.

          Додаткова інформація, пакет документів на участь у виставці та конкурсах розміщено на офіційному сайті http://innovosvita.com.ua/.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/