Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Нарада з питань проведення оздоровчої кампанії 2019 року

          Сьогодні відбулася нарада з питань організації та проведення оздоровчої кампанії 2019 року під головуванням заступника начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації О. Соронович.

          Головне в оздоровчій кампанії, наголосила Олена Соронович, – це створення безпечних умов перебування дітей та організація змістовного дозвілля.

          Із основними завданнями та особливостями оздоровчої кампанії поточного року ознайомила учасників заходу головний спеціаліст  Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Д. Коваленко.

          Представники управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій України  В. Дасюк та Держпраці у Чернігівській області Л. Барзиловська акцентували увагу присутніх на сучасних вимогах щодо забезпечення безпечних умов в оздоровчо-відпочинкових закладах.

          Питання забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя під час оздоровчої кампанії, організація та проведення соціально-гігієнічного моніторингу дитячих закладів висвітлено в виступах працівників управління охорони здоров’я облдержадміністрації Л. Кривець, Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Н.Вербицької та ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» А. Тарасенко.  

          У заході взяли участь 65 працівників структурних підрозділів з питань освіти райдержадміністрацій, органів управління освітою органів місцевого самоврядування.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/