Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Гра «Сокіл» («Джура»). День перший

          Після урочистого відкриття Гри практичний психолог Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді Інна Курганська разом з членами громадської організації «Юнацький корпус» провели виховний захід у формі тренінгу на формування командної взаємодії для ройових «Джура єднає».

          Учасники виготовляли плакат «Дерево дружби», формували командний дух та згуртованість під час тренінгових занять на п’яти спеціально обладнаних локаціях. Після завершення виховного заходу, до 10-ї річниці проведення в області  гри «Сокіл» («Джура»), ройові висадили 30 саджанців катальп, які невдовзі перетворяться на чудову катальпову алею та прикрасять собою територію табору.

          Протягом дня рої-учасники облаштовували свої табори в рамках конкурсу «Таборування», який триватиме упродовж всіх шести днів гри. Завдяки спільним зусиллям та втіленню оригінальних ідей юнаків і дівчат, наприкінці дня утворилося справжнє козацьке наметове містечко.

          Ввечері було проведено перший заліковий конкурс «Відун» на знання історії України періоду національно-визвольних змагань ХХ століття. Конкурс проходив у формі вікторини, в якій брало участь по п’ять представників від кожного рою. Перше місце посів рій «Нащадки Остряниці» Остерської ОТГ, друге місце – рій «Фортеця» м. Ніжина, третє місце – рій «Ратиборець» Парафіївської ОТГ.

          Завершився перший день гри гучною етнодискотекою.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/