Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Форум обдарованої молоді Чернігівщини

          Місія Нової української школи – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками.

          Державна освітня політика в Україні спрямована на постійну підтримку обдарованих молодих людей – потужного потенціалу майбутнього України.

          Форум учнів та студентів – переможців Всеукраїнських і Міжнародних інтелектуальних змагань у 2018 – 2019 навчальному році за участі голови обласної державної адміністрації Олександра Мисника та голови обласної ради Ігоря Вдовенка відбувся 15 травня 2019 року в конференц-залі Чернігівської обласної  ради.

          У форумі взяли участь переможці IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Чернігівського територіального відділення Малої академії наук України, ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

          Перед початком заходу прозвучало музичне привітання студентів Чернігівського музичного училища імені Л.М. Ревуцького.

          Начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола  Конопацький  зазначив, що на зустріч запрошено 61 здобувач освіти, які гідно захистили честь області і здобули 67 дипломів Всеукраїнського та Міжнародного рівнів.  62 дипломи вибороли учні, 5 – студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти.

          Серед учасників зібрання  були учні як міських шкіл, так і шкіл сільської місцевості. На заході були присутні школярі закладів загальної середньої освіти області, які здобули по два дипломи переможців фінальних етапів змагань.

          На форум були запрошені вчителі, учні яких уже декілька років поспіль здобувають перемогу в інтелектуальних змаганнях; директори шкіл, у колективах яких учні отримують високий рівень знань. У зібранні також брали участь науковці закладів вищої освіти області, які готували своїх вихованців до перемог, батьки наших юних переможців, підтримка та турбота яких важлива в житті кожної людини.

          Голова облдержадміністрації Олександр Мисник і голова обласної ради Ігор Вдовенко звернулися до молодої еліти з побажаннями добра, щедрої долі та невичерпної жаги до знань, також висловили щиру вдячність працівникам освіти, адже досягнення вихованців – результат копіткої праці висококваліфікованих педагогів.

          За особистий внесок у справу розвитку творчих здібностей обдарованих учнів та студентів, підготовки переможців Всеукраїнських і Міжнародних інтелектуальних змагань педагоги області були нагороджені Почесною грамотою Чернігівської обласної державної адміністрації, Почесною грамотою Чернігівської обласної ради, Подякою голови Чернігівської обласної державної адміністрації. Із нагоди Міжнародного дня сім’ї Подяку Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації отримали представники батьківської громадськості.

          Стало доброю традицією на зустрічі такого високого рівня дарувати грошові винагороди та подарунки. На згадку про інтелектуальні звершення кожен учасник отримав із рук керівників області книгу С. Леп’явка «Ілюстрована історія Чернігова», видання присвячене багатовіковій історії Чернігова, містить понад 800 ілюстрацій, які дають змогу створити візуальний образ минулого міста.

          Сподіваємося, що зустріч надовго запам’ятається кожному учаснику. Бажаємо юним талантам міцного здоров’я, нових перемог, невичерпної жаги до знань, віри можливості для здійснення мрій в ім’я України!

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/