Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, керівників закладів загальної середньої освіти!

          Нагадуємо, що 15 травня о 09:00 відбудеться Всеукраїнський відкритий тренінг «Європа починається з тебе», присвячений святкуванню Дня Європи в Україні.

          До онлайн-уроку запрошуються здобувачі освіти 8-11 класів закладів освіти області.

          Організатори: Міністерство інформаційної політики України; Офіс віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції; Міністерство освіти і науки України за підтримки проекту ЄС «Association4U» та Google Україна.

          Учасники: Еміне Джапарова - перший заступник Міністра інформаційної політики України; Іванна Климпуш-Цинцадзе – Віце-прем’єр -міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України; Майкл Щур - український тележурналіст, актор, сценарист і музикант.

          Довідково. Захід спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнів, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

          На YouTube-каналі «Укрінформ» буде забезпечено онлайн-трансляцію і всі школи матимуть можливість дистанційно долучитися до заходу, а також використати матеріали відкритого уроку в майбутньому (https://www.ukrinform.ua/rubric-presshall/2686426-vseukrainskij-vidkritij-urok-evropa-pocinaetsa-z-tebe.html).

          Додаткова інформація за електронною адресою: [email protected] (Ілля Удовиченко).

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/