Анонси
     

     






           
           

          Назад

           

          «Нові підходи до методики викладання у початковій школі»

          На базі опорного закладу - Остерська гімназія Остерської міської ради проведено семінар учителів 1-х класів «Нові підходи до методики викладання у початковій школі», за участі педагогів та спеціалістів відділів освіти Козелецької, Деснянської, Кіптівської об’єднаних територіальних громад та Козелецького району.

          Учасники семінару відвідали ранкове коло у 1-В класі «Весняні свята. Великдень», урок з української мови у 1-А класі «Закріплення звукових значень вивчених букв. Робота із дитячою книжкою. Андрій М’ястківський «Казочка про писанку», урок інтегрованого курсу «Я досліджую світ» у 1-Б класі «Святковий календар весни. Великдень».

          Учителі мали змогу активно подискутували на тему: «Учитель Нової української школи. Який він?». Підсумком роботи семінару став педагогічний квест «У пошуках секретів НУШ», під час якого учасники обговорили застосування новітніх технологій (проектна робота, метод «Кейс»), пограли в гру «Заборонені слова» (розвиток критичного мислення), переглянули майстер-клас вчителя початкових класів «Бріколаж» (використання електронних ресурсів у початковій школі) та відповідали на запитання вікторини «ЗНО для вчителів» із застосуванням онлайн-сервіса «Kahoot!».

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/