Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Навчально-польові збори – 2019 завершено

          18 квітня 2019 року на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулись урочистості з нагоди закриття навчально-польових зборів для здобувачів освіти 11-х класів закладів освіти обласного підпорядкування.

          З 16 до 18 квітня 2019 року для юнаків та дівчат було організовано насичену навчально-виховну програму: практичні заняття, екскурсія до військової частини смт Гончарівське з оглядом військової техніки,  знайомство з роботою реанімобіля, вечір знайомств у рамках патріотичного проекту «Я - майбутнє України», перегляд художнього фільму «Крути 1918».

          Здобувачі освіти виконали практичні стрільби з автомата Калашникова на стрільбищі в/ч 1688 смт Гончарівське Чернігівського району.

          Привітали учасників Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації, Микола Шанський, голова громадської організації «Єдина родина Чернігівщини». У своїх промовах вони висловили впевненість, що знання і практичні навички, отримані за ці три дні, мають стати у нагоді майбутнім захисникам України.

          На заході також був присутній Альберт Черешко, представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, учасник антитерористичної операції.

          На згадку про насичені та пізнавально-корисні навчально-польові збори кожен юнак та дівчина отримали вимпел учасника зборів 2019 року, а вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою підготували для всіх патріотичний флешмоб.

          Завершився  захід урочистим маршем учасників.

          Наш спільний громадянський обов’язок – зберегти та гідно вшановувати тих, хто віддав своє життя за незалежність України. Саме тому юнаки та дівчата прийняли рішення продовжити традицію висадження дубів на Алеї Миру.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/