Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Другий день навчально-польових зборів, виїзд до військової частини смт Гончарівське Чернігівського району

          Ранок другого дня для учасників навчально-польових зборів розпочався з переїзду до військової частини смт Гончарівське Чернігівського району.

          На полігоні відбулися тренувальні заняття з виконання вправи стрільби з автомата Калашнікова, після яких кожен учасник навчально-польових зборів зробив десять влучних пострілів у мішень з відстані 100 метрів. Стрільба з автомата Калашнікова стала однією з найяскравіших подій дня для усіх без винятку учасників зборів.

          За сприяння Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області було організовано навчальне місце, де всі учасники мали можливість не тільки побачити на власні очі справжню бойову зброю, металошукачі, спецодяг водолазів, бронежилети, каски, а й приміряти  будь-яке спорядження рятувальників. Також всі охочі отримали відповіді  військовослужбовців на питання, які їх цікавили.

          Після виконання вправи зі стрільби здобувачі освіти мали змогу оглянути військову техніку, що прибула з зони проведення антитерористичної операції.

          На свіжому повітрі смачними були польові бутерброди і чай, завчасно передбачені керівництвом Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, які діти із задоволенням покуштували.

          У другій половині дня юнаків та дівчат очікувала презентація роботи реанімобіля, організована за сприяння Управління охорони здоров’я облдержадміністрації. Діти мали змогу поспілкуватися з лікарями, які поділилися своїм досвідом та продемонстрували виконання вправи з транспортування поранених, також всі бажаючі могли оглянути автомобіль та ознайомитись із його обладнанням.

          Вечір другого дня завершився переглядом художнього фільму «Крути 1918».

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/