Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Зустріч  першого заступника Міністра освіти і науки України Павла Хобзея з делегацією освітян міста Меммінгена (Німеччина)

           

          11 квітня 2019 року в Міністерстві освіти і науки України відбулась зустріч першого заступника Міністра Павла Хобзея з делегацією освітян міста Меммінгена (Німеччина) на чолі з координаторами німецько-української співпраці Крістіаном Векселем та Беатою Майер-Граф, за участі начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Миколи Конопацького, ректора Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського Анатолія Заліського.

          За круглим столом Павло Хобзей зазначив, що Німецька модель дуальної освіти є однією з найуспішніших у світі, тому ми маємо перейняти цей досвід, а також поширити успішні практики серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти в України. Нині майже 250 закладів професійної освіти впроваджують дуальну форму навчання, а це третина від кількості, що підпорядковані Міністерству освіти і науки України. Однак, для успішного розвитку дуальної освіти ми маємо зробити її зрозумілою, доступною та безпечною для усіх сторін – зауважив перший заступник.

          Німецькі колеги під час зустрічі акцентували увагу, що в подальшому готові співпрацювати з українськими освітянами та сприяти впровадженню успішних методик навчання.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/