Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Прес-реліз

          24-29 березня 2019 року з метою підвищення рівня знань із предметів, виявлення, підтримки обдарованої учнівської молоді, стимулювання інтелектуального саморозвитку школярів, формування в учнів позитивного ставлення до іноземних мов як засобу міжкультурного спілкування в м. Чернігові відбудеться ІV етап XХХVIІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови та XХХVIІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з іспанської мови.

          Організатори заходу: Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України спільно з Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського та за сприяння управління освіти Чернігівської міської ради.

          Учасники заходу: здобувачі освіти 9-11 класів закладів загальної середньої освіти з 24 областей України та м. Києва олімпіади із англійської мови та  учні 9-11 класів із 13 областей й м. Києва олімпіади із іспанської мови, керівники команд, члени журі (окрім провідних науковців та педагогів України в складі членів журі олімпіади з англійської мови є представники Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки  в  Україні), експерти-консультанти, педагогічна громадськість закладів освіти Чернігівської області (близько 350 учасників).

          Програмою заходу передбачено:

          1. 24 березня о 16:00 годині – урочисте відкриття IV етапу ХХХVІІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови та ХХХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з іспанської мови на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, за участю керівництва області, представників Міністерства освіти і науки України (проспект Перемоги ,112).

          2. Виконання завдань І, ІІ та ІІІ турів олімпіад, роботу журі, перевірку виконаних завдань організовано на базі ліцею №15 м. Чернігова (вул. Козацька, 4Б).

          3. Відповідно до програми ІV етапу XХХVIІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови та XХХVIІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з іспанської мови учасників інтелектуальних змагань буде залучено до екскурсійних програм у місті Чернігові (Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній» (Вал та Антонієві печери).

          4. 29 березня о 10:00 годині урочисте закриття та нагородження переможців ІV етапу XХХVIІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови та  XХХVIІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з іспанської мови відбудеться на базі  ліцею № 15 м. Чернігова.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/