Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Профорієнтаційна виставка-форум «Я - PROFI»

           

          21 березня 2019 року на базі Чернігівського обласного молодіжного центру проведено першу профорієнтаційну виставку-форум «Я - PROFI»,  спікерами якої стали заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області.

          Організаторами та партнерами форуму виступили Комунальна установа «Чернігівський обласний молодіжний центр» Чернігівської обласної ради, Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, Управління освіти Чернігівської міської ради, Чернігівські обласний та міський центри зайнятості, Навчально-методичний центр профтехосвіти в Чернігівській області. Протягом дня виставку відвідали близько 1200 учнів 8-11 класів ОТГ, районів Чернігівщини, шкіл міста Чернігова.

          Це ще одна з можливостей для школярів, їх батьків та педагогів ознайомитись з діяльністю закладів професійної освіти, простором, який вони створюють своїм учням для розвитку їх здібностей, активної громадянської позиції, лідерства, набуття навичок професійного майбутнього під час навчання та в позаурочний час.

          Програмою форуму передбачено різні виставкові локації, де школярі знайомились з умовами здобуття робітничих професій; проводились квести, майстер-класи, демонструвались моделі одягу, зачісок, відеопрезентації. Захід супроводжувався цікавою концертною програмою.

          Більшість відвідувачів виставки-форуму «Я – PROFI» отримали відповіді на запитання: «Де допоможуть тобі у виборі професійного майбутнього? Хочеш отримати сучасну освіту, актуальну на сьогоднішньому й завтрашньому ринку праці? Маєш купу ідей ким стати, але ще більше сумнівів? Не знаєш ким стати? Хочеш знати, які можливості пропонує профтехосвіта Чернігівщини?».

          Водночас школярі з допомогою міського та обласного центрів зайнятості мали можливість розібратися у сучасному ринку праці.

          На виставці-форумі заклади професійної освіти області переконливо довели,  що профтехосвіта – це круто і це найкоротший шлях до успішного майбутнього молоді!

           

           




           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/