Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Зустріч начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації з педагогічними колективами закладів освіти Сновської об’єднаної територіальної громади

           

          20 березня 2019 року Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації, відвідав заклади Сновської об’єднаної територіальної громади та зустрівся з педагогічними працівниками й учнями.

          Під час спілкування Микола Анатолійович обговорив питання ефективної реалізації цілей і завдань Нової української школи, фінансової підтримки закладів освіти, адже НУШ не можлива без шкіл із сучасним освітнім простором та вчителів, які є ключовою фігурою та серцем змін.

          Особливе задоволення Микола Конопацький отримав від відвідування Сновської гімназії, яка у 2016 році постраждала від пожежі. Значно швидкими темпами відновлено діяльність закладу освіти, проведено ремонтно-відновлювальні роботи, облаштовано сучасні навчальні кабінети. Розпочато будівництво їдальні.

          Також начальник Управління відвідав Державний професійно-технічний навчальний заклад "Сновське вище професійне училище лісового господарства".

          Під час ознайомлення з матеріально-технічною базою закладу обговорено перспективи його розвитку з удосконалення освітнього процесу.

          Микола Конопацький мав велику радість оприлюднити наказ Міністерства освіти і науки України щодо включення Сновського вищого професійного училища лісового господарства до переліку закладів освіти, на базі яких у 2019 році буде створено навчально-практичні центри галузевого спрямування за державної підтримки.

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/