Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Зустріч начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації

          з педагогічними колективами закладів освіти Прилуцького району

           

          19 березня 2019 року в ході робочого візиту Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації, мав нагоду поспілкуватись з педагогічними працівниками, учнями закладів освіти Прилуцького району.

          Микола Анатолійович взяв участь в обласному семінарі для завідувачів районних(міських) методичних кабінетів(центрів) органів управління освітою райдержадміністрацій, місцевого самоврядування з проблеми: «Роль методичної служби у підвищенні професійної компетентності педагога в умовах реалізації завдань Нової української школи», який відбувся на базі Дідівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

          Під час роботи семінару обговорено шляхи подальшого реформування освітньої галузі області, роль методичних служб та органів управління освітою в реалізації завдань Нової української школи.

          Також Микола Конопацький зосередив увагу присутніх на проекті Закону України «Про загальну середню освіту».

          Наприкінці зустрічі обговорено напрям розвитку освітніх закладів у 2019 році щодо покращення матеріально-технічної бази та вдосконалення освітнього процесу.

          Учасники семінару відвідали IV виставку закладів освіти Прилуцького району «ІннОсвіт», на якій презентовано освітні та управлінські технології.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/