Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2019» та Дев'ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»

          14-16 березня 2019 року Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради представляв освітянську галузь Чернігівщини на Десятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2019» та дев'ятій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

          Педагогічний колектив нагороджений дипломом та золотою медаллю в номінації «Соціалізація особистості в умовах сучасних викликів» за творчу роботу з теми «Соціалізація особистості ліцеїстів в умовах сучасних викликів».

          Роботу підготувала творча група педагогів ліцею в складі Т. Бутурлим, Т. Вантух, О. Міщенко, С. Мухінської, С. Сліпак, Л. Павлюк, Л. Петренко, Т. Шевчук.

          У межах виставки директор ліцею Тетяна Шевчук  провела майстер-клас (педагогічні читання) «Творча спадщина Василя Сухомлинського на шляху соціалізації особистості».

          До колективної роботи з освітянами Києва, Чернігова, Маріуполя, Мелітополя, Вінничини, Житомирщини, Дніпропетровщини долучилася Ольга Василівна Сухомлинська.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/