Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбулась обласна нарада-семінар «Організація роботи персоналу пункту проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання»

          11 березня 2019 року на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського відбулась обласна нарада-семінар з теми «Організація роботи персоналу пункту проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання» для відповідальних за зовнішнє незалежне оцінювання в місцевих органах управління освітою та відповідальних за пункти проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

          У заході взяли участь Галина Паньків, начальник методичного відділу Київського регіонального центру оцінювання якості освіти, Анатолій Заліський, ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, методисти методичного відділу КРЦОЯО, методисти відділу моніторингу якості освіти, зовнішнього незалежного оцінювання ЧОІППО імені К.Д.Ушинського.

          Галина Паньків презентувала всі етапи підготовки до проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році. Акцентувала увагу присутніх на мережі пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в Чернігівській області, згідно з якою було створено 32 пункти тестування. Також зазначила, що на пробне ЗНО–2019 в області зареєструвалось 4 598 учасників, які обрали 7 069 тестувань. Детально зупинилась на  процедурі проведення пробного ЗНО та особливостях пробного тестування з іноземних мов.

          Завершилась нарада-семінар круглим столом, на якому учасники отримали відповіді на всі актуальні питання та документи щодо підготовки і проведення пробного ЗНО–2019.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/