Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Зустріч начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації з педагогічними колективами закладів освіти Корюківської об’єднаної територіальної громади

          05 березня 2019 року в ході робочого візиту Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації, відвідав заклади освіти Корюківської об’єднаної територіальної громади.

          На часі формування випускника Нової української школи: особистості, патріота, новатора, всебічно розвинутого свідомого громадянина.

          За ініціативи Президента України розпочато довготривалу освітню реформу. Варто зазначити, що вперше освітню реформу підтримано значним державним фінансовим ресурсом.

          Микола Конопацький оглянув матеріально-технічну базу Корюківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 та перевірив реалізацію проекту «Реконструкція Корюківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 з енергоефективними заходами та створенням нового освітнього простору І та ІІ черги», поспілкувався з учнями та вчителями, взяв участь у нараді керівників закладів освіти Корюківської об’єднаної територіальної громади.

          Ознайомився зі станом впровадження реформи «Нова українська школа»: створенням належного освітнього середовища, придбанням сучасних меблів, мультимедійної і комп’ютерної техніки, облаштуванням медіатек та ігрових куточків.

          Нова українська школа – це школа, до якої приємно ходити учням. Та насамперед, це не техніка чи меблі, а  зміна ставлення до дитини: повага, увага до неї і прагнення знайти оптимальний спосіб для її ефективного навчання.

          У рамках зустрічі з педагогічним колективом школи акцентовано на створенні ефективної освітньої мережі, яка максимально буде враховувати географічні особливості, але головне – забезпечувати надання якісної освіти всім дітям, та обговорено напрями розвитку освітніх закладів у 2019 році щодо вдосконалення освітнього процесу.

           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/