Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні колеги!

          Інформуємо, що кафедрою психокорекційної педагогіки факультету спеціальної та інклюзивної освіти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова 3 квітня 2019 року за участі Міністерства освіти і науки України проводитиметься ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні підходи до освіти та соціалізації дітей зі спектром аутистичних порушень» на базі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова (Київ, вул. Тургенівська, 8/14, другий поверх, актова зала).

          До участі у науково-практичній конференції запрошуються педагоги, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами, асистенти вчителів, наукові та методичні працівники, студенти, представники громадських організацій.

          Учасники конференції ознайомляться з теоретико-методологічними та технологічними засадами забезпечення якісної освіти осіб з аутистичними та інтелектуальними порушеннями; інноваційними технологіями навчання, виховання та розвитку дітей з аутистичними та інтелектуальними порушеннями; сучасними підходами до інклюзивного навчання дітей з аутистичними та інтелектуальними порушеннями; реалізацією компетентністного підходу до освіти дітей з аутистичними та інтелектуальними порушеннями тощо.

          Учасники конференції матимуть змогу опублікувати тези доповідей у науковому збірнику матеріалів конференції.

          Оплата витрат на відрядження здійснюється за рахунок сторони, що відряджає, або учасниками за власний рахунок.

          Заявку для участі у науково-практичній конференції прохання до 7 березня 2019 року (включно) надіслати на електронну адресу оргкомітету конференції [email protected].

          З організаційним листом щодо конференції можна ознайомитися на сайті http://www.fkpp.npu.edu.ua/Categories/holovna/92-uncategoriesed/2694-autizm-3-aprel.

          Контактні телефони:

          з питань реєстрації та участі у конференції - Шульженко Євгенія Віталіївна, 073 044 34 98;

          з організаційних питань - Гноєвська Оксана Юріївна, (044)484 69 94;

          з наукових питань, програми конференції - Геращенко Світлана Іванівна, 095 553 06 53.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/